Internationale Kiwanis Oldtimerrit

Internationale Kiwanis Oldtimerrit

De volgende rit is op 6 mei 2023

Terugblik op de vorige ritten, zie http://www.kiwanisgoesoldtimerrit.nl

Het unieke van deze rit is dat de automobielen achter elkaar rijden en dat kan, omdat er motorbegeleiding is van het MBTZ. Voor meer informatie:

https://www.kiwanisgoesoldtimerrit.nl/
robstrating@zeelandnet.nl, tel. +316 53 11 48 98

De uitnodigingen worden nog voor de kerst verzonden. We hopen u weer te mogen begroeten op onze 27e rit !!

Ruim twintig jaar geleden boog een commissie binnen onze club zich over een fundraisingsdoel. We zochten een project waarbij we twee doelen voor ogen hadden: geld genereren voor een goed kinderdoel en plezier om dat te bereiken. Naar het voorbeeld van veel Vlaamse oldtimerclubs besloot onze club om een oldtimerrit te organiseren. Gaandeweg bleek de tweede zaterdag van mei de meest gunstige datum te zijn, waarbij de bloesem en het fluitenkruid elkaar harmonieus afwisselen.

Onze kracht zit in de organisatie:

  • We rijden met maximaal 80 auto’s.
  • We hebben de beschikking over 10 motoren van het Motor Begeleidingsteam Zeeland die onder auspiciën van de Zeeuwse politie alle kruispunten, rotondes en dergelijke afzetten, zodat we met alle automobielen als één lint achter elkaar kunnen blijven rijden.
  • Al sinds jaren laten we de lunch verzorgen door een horecabedrijf. De finish vindt meestal plaats in een gratis ter beschikking gestelde ruimte in één van de werkplaatsen/showrooms van een autobedrijf. Daar verzorgen onze clubleden en partners op vakkundige wijze de inwendige mens.
  • De prijsuitreiking is altijd een feestje op zich.
  • De advertenties, in het overigens keurig verzorgde boekje, leveren het gewenste fundraisingsbedrag op dat altijd in de buurt van de  € 10.000 komt.
  • Vlak voor de kerst gaan de uitnodigingen aan de rijders de deur uit en het spreekwoord ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, is hier van toepassing. Soms moeten we deelnemers die zich laat aanmelden teleurstellen, als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Op deze links kunt u alle foto's van afgelopen jaren bekijken:

Foto's 2023

Foto's 2022

Foto's 2019

Foto's 2018

Foto's 2017

Foto's 2016

Foto's 2015

Foto's 2014

Foto's 2013

Foto's 2012

Foto's 2011

Foto's 2010