Internationale Kiwanis Oldtimerrit

Internationale Kiwanis Oldtimerrit

/imagecache/lg/uploads/2024/05/kiwanis-otr-2024-26-2.jpg

De 28e editie van de Internationale Kiwanis Oldtimerrit was wederom een succes. De nieuwe datum voor volgend jaar is nog niet vastgesteld. Zodra meer informatie bekend is wordt deze pagina bijgewerkt. Wilt u op de hoogte worden gehouden, schrijf u dan in op onze mailinglijst, u ontvangt dan vanzelf actuele informatie over de nieuwe rit.

Het unieke van deze rit is dat de automobielen achter elkaar rijden en dat kan, omdat er motorbegeleiding is van het MotorBegeleidingsTeam Zeeland.

Bijna dertig jaar geleden boog een commissie binnen onze club zich over een fundraisingsdoel. We zochten een project waarbij we twee doelen voor ogen hadden: geld genereren voor een goed kinderdoel en plezier om dat te bereiken. Naar het voorbeeld van veel Vlaamse oldtimerclubs besloot onze club om een oldtimerrit te organiseren. Gaandeweg bleek de tweede zaterdag van mei de meest gunstige datum te zijn, waarbij de bloesem en het fluitenkruid elkaar harmonieus afwisselen.

Onze kracht zit in de organisatie:

  • We rijden met maximaal 80 auto’s.
  • We hebben de beschikking over een club motoren van het MotorBegeleidingsteam Zeeland die alle kruispunten, rotondes en dergelijke afzetten, zodat we met alle automobielen als één lint achter elkaar kunnen blijven rijden.
  • Al sinds jaren laten we de lunch verzorgen door een horecabedrijf. De finish vindt meestal plaats in een gratis ter beschikking gestelde ruimte in één van de werkplaatsen/showrooms van een autobedrijf. Daar verzorgen onze clubleden en partners op vakkundige wijze de inwendige mens.
  • De prijsuitreiking is altijd een feestje op zich.
  • De advertenties, in het overigens keurig verzorgde boekje, leveren het gewenste fundraisingsbedrag op dat altijd in de buurt van de  € 10.000 komt.
  • Vlak voor de kerst gaan de uitnodigingen aan de rijders de deur uit en het spreekwoord ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, is hier van toepassing. Soms moeten we deelnemers die zich laat aanmelden teleurstellen, als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.

Op deze links kunt u alle foto's van afgelopen jaren bekijken:

2024: Programmaboekje, Foto's

2023: Programmaboekje, Foto's

2022: Programmaboekje, Foto's

2019: Programmaboekje, Foto's

2018: Programmaboekje, Foto's, Film

Foto's 2017

Foto's 2016, Film 2016

Foto's 2015

Foto's 2014

Foto's 2013

Foto's 2012

Foto's 2011

Foto's 2010

Sponsoren

/imagecache/lg/uploads/2024/05/progrezz-logo-2024-jpeg.jpg